View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 17 iul 2011, 21:00:59
ilse's Avatar
ilse ilse este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: sibiu, Romania
Vârsta: 30
Date: 160cm, 56.6kg
Mesaje: 143
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

sarita, eu cred ca persoanele slabe au o boala cu asta. si eu cand eram o slabitura de 43 de kg toata lumea imi spunea ca-s un schelet ambulant, dar mie nu mi se parea chiar asa. dar totusi, nu ziceam ca-s grasa, asta ar fi fost culmea. acum probabil nu mai gandesti ca la 48 de kg erai grasa.
animis, oricum curajoasa sigur ai fost. de la diverse bunataturi sa treci doar la 1200 de kcal pe zi...care, sincer mi se par cam putin...oricum, pe mine ma sperie numai auzul cuvintelor ,,dieta" si ,,calorii"
si miscare...off, miscarea e un chin pentru mine din mai multe motive. dar astazi pot sa ma laud ca am mers mai mult de jumatate de ora. stiu ca chestia asta nu ma va slabi, dar sper macar ca ma va mentine cat de cat. multumesc mult, si eu iti tin pumnii, desi nu ma indoiesc ca vei reusi sa ajungi la greutatea dorita.
alina, imi pare rau...stiu cum e sa te simti atat de rau incat doar mancarea sa-ti mai poata ameliora starea...si eu tot asa, doar in cateva luni-un an m-am ingrasat in jur de 20 de kg. felicitari pentru kilogramul pierdut care se pare ca a plecat in vacanta inaintea ta. dar el sa nu se mai intoarca!
sfarsitul mesajului m-a facut sa zambesc. multumesc de incurajare. si sa te distrezi o gramada in vacanta.
ilse, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 992 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]