View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 17:11:07
Gea's Avatar
Gea Gea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 170cm, 68.5kg
Mesaje: 2.168
Aprecieri acordate: 1.045
Am fost apreciat(a) de 1.229 ori in 521 mesaje
Implicit re: Gea-Cura de slabire cu probleme de sanatate

Citat:
Anterior postat de Sabine_28 Vezi mesajul
Buna,
Si bine ai venit!
Imi pare rau pt problemele de sanatate, eu ma pot plange doar de fiere (chair azi am facut o noua ecografie). Eu nu am probleme daca nu exagerez, dar in week-end am avut un training, si am mancat la restaurant, iar rezultatul s-a vazut luni dimineata, cand mi-a fost foarte rau. Asadar, noua mea deviza: nu mananc nimic daca nu stiu cum e facut, ca uite ce se intampla. Eu te sfatuiesc sa iti faci timp sa mananci Mic dejunul acasa, sa gatesti seara si sa faci mai mult, sa iti iei si la tine pentru pranz. E mult mai sanatos asa....nu stiu cate din noi s-ar putea abtine daca li se pun in fata cartofii prajiti, plus ca astia la firme de catering poate tin uleiul ala o saptamana si tot prajesc in el, nu cred ca e vreo firma care sa il schimbe la fiecare prajire, asa cum procedam noi acasa.
Exista o multime de retete dietetice si sanatoase, vei gasi si pe site f multe...totul e sa vrei.
Eu mi-am luat un Steamer si il folosesc din ce in ce mai des, iese mancarea f buna si nu trabuie strop de ulei, totul e pe baza de aburi. Pana acum 2 zile nu incercasem sa fac carne, insa mi-am facut piept de pui si a iesit f bun, plus ca imi fac oua ochiuri, cartofi fierti, morcovi, legume de tot felul.
Cu abdomenele , te inteleg, si eu am avut probleme sapt asta, si n-am facut mare lucru de dimineata ( de obicei fac 15 min dimineata), dar am compensat seara cu 30 de min de zumba si o data la 2 zile 1 ora de tae bo.
Daca ai nevoie de sfaturi, cu cea mai mare placere, daca nu aici, poti sa intri la mine in jurnal.

Sigur vei reusi, daca iti doresti cu adevarat!

A primit sotul meu de ziua lui un aparat de gatit cu aburi. Am mai gatit in el, este extraordinar, dar nu am insistat pe el, intr-adevar. Voi incepe sa il folosesc mai mult.
Incepand de astazi luam micul dejun acasa (eu si sotul), iar cand nu apucam, il facem pachet si il luam la birou (suntem colegi de munca). Astazi am facut o omleta. Am primit foarte multe oua de la parinti, atat ai mei cat si ai lui, si trebuie sa gasesc modalitati de a le gati cat mai repede. Ce cantitate de oua credeti ca ar fi recomandat de consumat pe saptamana? Mai ales ca au si un nivel al caloriilor destul de ridicat...

Stiti ce e diferit la mine de data asta? Ma trezesc zambind dimineata. Pentru ca stiu ca a doua zi nu voi mai fi la fel. Ci mai slabuta cu cateva grame

E foarte important sa stiu ca sunt sustinuta nu doar de mine si de sotul meu (si acum intra in joc si nasa mea, dorutza ), ci de un intreg colectiv.

Bine zice zicala: Unde-s doi puterea creste. Eu zic ca: unde-s multi, e infinita

Va multumesc!
Gea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]