View Single Post
  #902 (permalink)  
Vechi 07 nov 2013, 10:36:30
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Cristinush, la momentul potrivit va aparea si bebe in viata voastra. Acum o sa fiti la casa voastra, abia termini si tu cu scoala Sa stii ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate altfel decat ne asteptam noi, dar intotdeauna mai bine Trust me

Nu are ce sa-mi zica dr. cum sa ma feresc. Inchizi gura si nu mai mananci

Daca citesti, pe orice site de specialitate, mai ales pe cele straine se specifica clar ca o femeie gravida are nevoie de un supliment de 300 de kcal si asta in ultima parte a sarcinii. In prima parte a sarcinii nu am avut asa un apetit, el a inceput sa vina de vreo doua saptamani, cam dupa ce am facut 5 luni. Am reusit eu bine mersi sa am doar 5 kg luate pana acum, dar nu-i nimic ca am pus 2 sau 3 kg doar luna asta. Iar cel mai mult se ia in ultima luna..deci Tot ce trebuie facut este sa nu mananc si gata. Cateodata mi-e foame, cateodata mi-e pofta. Iar, daca tot mi-e foame, mai bine bag o salata asortata decat 3 biscuiti sau o prajitura

P.S. In pozele de pe fb arat ca o bulinutza uriasa, mie nu-mi place cum sunt, dar asta sunt Spre deosebire de mine, mister ma vede ca pe "cea mai dulce printesica", iar mama ma vede frumoasa si fotogenica...deci ce mi-as putea dori mai mult?!?!
Romi ai dreptate cind zici sa nu mai maninci, dar cum oare...mie si acuma daca mi-e foame maninc si punct...eu nu realizez ideea sa ma abtin..bine maninci o salata, un fruct..in loc de o prajeala, un dulce..dar oricum maninci...ehhh...greu e cu mincatul asta.
Cele mai grele luni sint 7-8, am auzit ca atunci pui cele mai multe kg...cica in a 9 nu prea pui, din contra poti slabi 1-2 kg, ca cica organismul se pregateste de nastere..da cum o fi la tine ne vei zice tu.
Pai noi mereu ne vedem exagerat...mie niciodata nu-mi place cum ies in poze, insa sot adora toate pozele mele...
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mutulica:
rommyna (07 nov 2013)