View Single Post
  #904 (permalink)  
Vechi 21 feb 2013, 12:08:37
Ema55's Avatar
Ema55 Ema55 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de margutza Vezi mesajul
Buna, fetelor!
Citat:
Anterior postat de margutza Vezi mesajul
Ema, Laurra , eu ca indulcitor folosesc stevia( Nemo avea o parere buna despre stevie si am inceput de o jumatate de an sa o folosesc si eu ), o pot folosi cred si la prajituri? iar faina pot cumpara " Slabesti Mancand" ?
Buna Margutza!
Stevia este un indulcitor foarte bun, natural, pe care il mai folosesc si eu uneori si care poate fi utilizat caatare, dar si in preparatele gatite termic.
Faina "Sabesti mancand" este o faina pe care o poti folosi cu incredere in prepararea paini, a altor produde de patiserie sau a prajiturilor, dar asa cum iti mai spuneam nu iti recomand sa o consumi in a doua jumatate a zilei si deasemenea aceasta nu trebuie consumata in combinatii nepermise in dieta Monty.
Amestecurile de făină din gama “Slăbeşti mâncând”conţin făină de grâu măcinat total, proteine de soia, făină de soia, fibre vegetale, tărâţe de grâu, gluten şi enzime.
Produsele de panificaţie preparate cu amestecuri de făină “Slabeşti mâncând”sunt foarte săţioase datorită conţinutului mare în proteine şi fibre vegetale şi prin aceasta contribuie şi la reducerea aportului caloric zilnic.
Amestecurile de făină „Slăbeşti mâncând” contribuie la menţinerea greutăţii ideale prin efectul lor scăzut asupra glicemiei – deoarece sunt produse hipoglucidice bogate în fibre şi proteine vegetale. Proteina de soia din aceasta faina reprezintă o sursă valoroasă de proteine şi contribuie la scăderea colesterolului, atenuarea simptomelor menopauzei, scăderea incidenţei unor forme de cancer.
__________________




Ultima dată editat de Ema55; 21 feb 2013 at 12:11:47.
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Ema55:
margutza (21 feb 2013)