View Single Post
  #904 (permalink)  
Vechi 27 nov 2013, 12:44:36
lidiuta's Avatar
lidiuta lidiuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iul 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa si miscare
Date: 167cm, 82.4kg
Mesaje: 11.668
Aprecieri acordate: 14.373
Am fost apreciat(a) de 13.775 ori in 7.872 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu..Lidiuta

Hello, drag jurnal!
Începând de azi, urmează pt mine 3 zile în care voi încerca să mănânc cât de cât sănătos și să postesc, în vederea pregătirii sufletului pt frumoasa sărbătoare a Nașterii Mântuitorului.
Azi am avut în meniu puțin lapte și 2 ouă fierte, pe lângă alte alimente, însă mâine și poimâine sper să abandonez proteina animală. De aceea, mama a gătit mazăre, linte, eu o să fac și legume la zepter, cartofi+morcovi. Așadar,baza va fi alcătuită de legume, fructe, semințe-nuci, migdale, felii integrale. Nu e mult 3 zile, voi ce credeți?
Știu că nu e indicat să spui că postești, e un soi de laudă, dar eu am simțit nevoia să scriu aici pt că vreau să fiu sinceră.
De curând am făcut și analize de sânge, sunt bune, cam toate se încadrează în limitele normale, mă surprinde faptul că glicemia e mică, înseamnă că atunci când simt nevoia de dulciuri/și cu senzație de leșin- trebuie să mănânc ceva dulce, și nu să mă gândesc că e o simplă poftă. O să vorbesc cu medicul de familie pt a vedea cum să îmi cresc glicemia apelând la soluții sănătoase și nu dulciuri-cred că o banană sau curmale/stafide purtate în geantă mă vor ajuta.
Eiii, dar ce-am mai scris!Vă las și pe voi, dragi vizitatoare, să îmi scrieți câteva cuvinte aici, o să vă citesc cu plăcere.
__________________
"Când sunt slab, atunci sunt tare".

14.01.22 84.7; 18.01 83.7 4.02 84.2
lidiuta, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Acest membru apreciaza mesajul lui lidiuta:
laurra (01 dec 2013)