View Single Post
  #91 (permalink)  
Vechi 01 dec 2011, 12:46:00
mikaelaflo's Avatar
mikaelaflo mikaelaflo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 04 mar 2011
Locaţie: Curtea de Arges, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica, 3 mese + 2 gustari
Date: 165cm, 88.8kg
Mesaje: 740
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Academia Craciunitelor Ambitioase"

Buna fetelor!
Eu am avut program de cafea cu fetele in dimineata asta. Mi-am aranajat cu o vecina sa vina sa-mi stea cu fata sa merg la sala. De astazi oficial incep Dukan, faza de atac. M-am obisnuit sa mananc putin si nu stiu cum o sa strang caloriile necesare pt concurs doar din carne slaba si iaurt degresat, dar ma descurc eu cumva. Cred ca o sa mai bag ceva cu grasimi sa mai cresc caloriile. O sa mananc niste cascaval facut de soacra mea la gustari, ca sa mai adaug ceva calorii.
Sefa, stiu ca nu am cum sa mai slabesc 9 kg pana la finele anului, ziceam si eu asa. Tu ce mananci de post? Ar trebui sa dau o tura pe la Ikerina prin meniuri sa vad ea ce mananca la Dukan, ca eu sunt in pana de idei. Bine...acum la faza de atac stiu ce o sa mananc...ou, piept de pui la gratar, muschi file, conserve de ton si iaurt degresat. Mai vedem. La 3 ma duc la sala. Va pup
__________________
Drumul spre o viata sanatoasa
mikaelaflo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2427 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat