View Single Post
  #911 (permalink)  
Vechi 30 mai 2013, 18:43:11
miris's Avatar
miris miris este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77kg
Mesaje: 1.003
Aprecieri acordate: 752
Am fost apreciat(a) de 422 ori in 335 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de călătorie. Miris

Salut, Iuli, sunt bine! Fac sport, mananc ok 80-90 %, dar... nu mai slabesc ca inainte. E normal, am rabdare!
Tocmai m-am intors de la sala. Am vreo 2 saptamani de cand ma simt cam anemica, lipsita de energia de odineoara, dar... imi revin eu! Simt in aer miros de vacata de vara. Abia astept!
Ma bucur ca iti merge bine cu noua dieta. Am cochetat si eu cu gandul de a incerca ceva nou, am citit despre dieta paleolitica si despre cea low carbs, high fat a dr. Andrei Laslau, ambele la moda, alaturi de cea Dukan. Toata lumea ma intreaba daca am slabit tinand Dukan. Eu raspund ca nu cred in diete minune, restrictive la culme, cum mi se pare aceasta.
Si totusi, simt ca trebuie sa fac ceva ca sa deblochez stagnarea asta. Mi-e teama sa scad caloriile, ma simt ok mancand asa. Am incercat sa fac mai mult sport, incepand CHLX, dar am facut o suprasolicitare musculara de toata frumusetea. De luni incerc sa imi revin, asa ca am renuntat la CHLX saptamana asta si am ramas numai cu clasicul meu program de 2 zile de sala si una de volei.

Ma duc sa-mi iau cina. Mix chinezesc de legume la tigaie.
miris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2193 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui miris:
lulus07 (30 mai 2013)