View Single Post
  #913 (permalink)  
Vechi 24 sep 2012, 09:12:20
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 51
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Buna seara Violeta. Ma bucur tare ca te-ai linistit, un pic asa-i? Baiatul este bine si deja a venit o data acasa. Imi placi tare mult .Imi place felul tau de gandi, de a te exprima. Imi place familia ta. Off, inteleg cat de greu este sa stai cu placinta in fatai sa nu te atingi de ea. Nu-i mare pacat dar constiinta ta sufera nu? Asa-s si eu . Daca gresesc , ma mustra constiinta de zici ca am facut crima. Doamne, parca imi este si frica sa nu fac naiba obsesie si sa dau in alta cu mancarea asta. Te gandesti cat de greu va fi sa ne mentinem acolo unde ajungem? Eu am mai fost slabuta si nu am ramas acolo... Dumnezeu cu mila. Vedem noi ce va mai fi , important ,acum , sa reusim sa vedem toti sacii in caruta.
O saptamana frumoasa, linistita si cu spor in toate Vio.
Buna Mari !!!
Multumesc de vizita ta ,vizita ce ma bucura mereu ! Ai un dar ,nu stiu cum sa ma exprim ,care face omul sa se simta bine ,mai sigur pe el !
Am calcat alaturi ,nu vroiam sa mai scriu aici ,dar mi se parea cum trece o zi ma abat mai tare si ca un facut ,cum am ,,marturisit '' parca altfel de vointa am ,sambata dimineata parca era tot cerul cazut pe mine ,numai aveam nici un curaj ,un punct de care sa ma agat .....acum vad altfel lucrurile .
Trebuie sa fim constiente ca ,,cea mai mare munca si vointa trebuie sa depunem la mentinere ,si eu am mai ajuns odata la 82 kg dar intr-un an si ceva am pus pana la la 116 .Poate ,,calculatorul '' din organismul meu se incapataneaza sa trec sub 82 ,in toate modurile !!!!Am peste 3 saptamani cand am ba 83 si ceva ba 82 ,200 ....acum am 82,800 dar am si musafirii lunari !
Multumesc de vizita si foarte frumoasele cuvinte de incurajare si iti doresc o zi usoara la serviciu si o zi conforma de Slabuta !
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2367 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]