View Single Post
  #916 (permalink)  
Vechi 26 oct 2011, 14:24:01
kika9's Avatar
kika9 kika9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 oct 2010
Locaţie: Bilbao, Spania
Vârsta: 45
Dieta: slabesc prin sport, invat sa mananc sanatos fara dieta
Date: 153cm, 66.2kg
Mesaje: 1.843
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 73 ori in 24 mesaje
Wink Re: Jurnalul Alynutei

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
La cantar nu pot renunta Gata , face parte din toaleta de dimineata,am renuntat la cantaritul peste zi, dupa fiecare pipilica,dar sa-l scot din program nu merge, as fi tot cu gandul acolo.
In rest da , iti dau perfecta dreptate, afiseaza doar ce vede. Degeaba suntem nemultumite de el , cand ne-am ghiftuit noi ce bine a fost ,acum tragem ponoasele.
Kika, ne-am revenit, gata,am pornit din nou la drum, cu sau fara cantar,suntem cuminti,si abia astept sa apara rezultatele
Nu renunt de tot... ... asta nu... am zis ca de doua ori pe luna poate ma tine mai cuminte si la masa si la sport.. vad ... eu prima data cand am intrat pe forum ma cantaream dimineata si seara sa vad rezultate , apoi Emy, Ame si Andra-Aly imi spuneau saracele fete cum ca nu trebuie asa ptr ca e normal sa varieze in functie de ce anume mancam...dar ce? kika auzea? pana cand m-a luat la ture Anes intr-o zi si am inceput sa inteleg ... apoi in vacanta am uitat asta. Zilele trecute mi-am amintit de la o alta slabuta treaba asta (Lidiuta), dar este ceea ce se ptriveste caracterului meu.
Cum spui si tu noi sa ne tinem de treaba si sa fim cuminti.
Spor acasuca la ceea ce ai de facut si la sport, apropo de bicii, azi am fost atenta: max duc la 30-33 insa nu pot pedala asa , eu o tin intre 25-30 si asa in 25 minute azi imi arata 150 calorii arse .

O imbratisare sa tina de cald
__________________