View Single Post
  #92 (permalink)  
Vechi 29 aug 2011, 20:03:49
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere Georgii

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul




Haha, ce tare ai fost Eu nu mai am lapte; l-am terminat azi. Merci ca mi-ai amintit sa imi cumpar neaparat maine!
Ah, am inteles acum
Imi place foarte mult atitudinea ta Asa si trebuie sa fim, sa nu ne pese de ce spun ceilalti atata timp cat noi ne simtim bine in pielea noastra.De-asta nici nu pot certa fetele care mie imi par prea slabute de pe site si in niciun caz sa le descurajez pe cele mai plinute.Pentru mine toti oameni sunt frumosi, nu exista "slab" sau "gras" decat in privinta mea!Asa este; te-ai schimbat si educat intr-un timp relativ scurt dar de efect pentru ca vad ca ai invatat foarte bine ce inseamna alimentatia sanatoasa.
Multumesc pentru sfaturi si pentru sustinere Dar stii ca pot sa te contrazic in unele privinte, nu? Spre exemplu, sport nu fac cine stie ce si plus ca vad ca nu mai are efect fiindca deja mi s-a obisnuit corpul cu exercitiile de la programe si oricat le-ast alterna, nu mai slabesc Spun ca nu merit sa fiu la mentinere fiindca la fel ca si tine, si eu am corpul in forma de para dar imi urasc picioaaareleeeee, fir-ar ele sa fie de butoiase!Dar asta e, trebuie sa vad cum le voi modela la mentinere fiindca nu imi permit sa mai tin dieta cu 1000 de calorii mai mult timp
Da..deci m-am racorit un picuts.Ma doare mana stanga..cred ca am dormit pe ea azi-noapte .
Niciodata nu trebuie sa zicem ''uite ce grasa e asta''..sau ''uite ce schelet miscator''..fiecare e asa pentru ca ori vrea sa fie asa..ori nu poate schimba situatia..nu trebuie sa judecam dupa aparente.
M-am schimbat de cand am venit aici si mi-ai zis tu ''dar de ce vrei sa slabesti atat de mult..la inaltimea ta ai avea un IMC prea mic''sau ceva in gen.Ai fost prima care a vorbit cu mine si m-a indrumat inspre sport si alimentatie sanatoasa si iti sunt datoare pentru asta.
Asta e adevarul.Si tu cred ca nu te vezi bine in oglinda..nu ai butoiase si nimic!Tu ai abdomnul plat..pe cand eu am ceva burtica(sper sa scap de ea)..esti super mai Adina.Arati super!Pe perioada asta...la mentinere te vei tonifia,vei mai scapa de cm..va fi totul ok!Te descurci de minune!Chiar raman uimita cand vad ce bunatati gatesti si nu gusti deloc.Esti un exemplu de urmat!Speram sa ai o parere buna despre tineSa nu mai aud asa cuvinte da?De joi crestii nr de calorii..macar la 1070 da?
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat