View Single Post
  #928 (permalink)  
Vechi 16 ian 2011, 11:15:51
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII

Citat:
Anterior postat de FlorentinaHN Vezi mesajul
Vento, bafta la pamant. Daca as fi stat in It ti-l cumparam eu la pretul pe care tocmai l-ai afisat . E putin. Eu caut pe langa Bucuresti ceva convenabil dar e al naibi de greu sa gasesti o oferta buna. Sa ai o cafeluta buna

Ame, ma bucur ca e totul ok la spital. Eu urasc spitalele. Am cautat putin pe Google despre starea de somnolenta de dupamasa si am vazut ca unii invoca o problema a ficatului. Pe mine ma deranjeaza in timpul zilei, la munca, pt ca nu-mi mai pot tine ochii deschisi si din cauza asta mai mereu aman pranzul.

Alice, eu mananc cam 3-4 wasa la mic dejun, de obicei cu branza, lapte sau iaurt 0,1%. Cand am paine SM mananc mai putin pt ca mi se par mai satioase. De ex, mi-am facut recent niste painici din faina SM cu cascaval si la md mancam cate 2 painici si eram mai mult decat satula.

Duminica frumoasa fetelor, aici este soare si destul de frumos... vreo 7 grade, asa ca ies la plimbare. Pup
Flori, sa stii ca am mai citit si eu si se pare ca e lipsa de saruri minerale, potasiu si magneziu. Eu iau cate 3 aspacardin pe zi (asta pt ca nu mai folosesc sare deloc si trebuie sa inlocuiesc partile bune pe care aceasta le avea). Dar de mai mult timp in loc de 3 am luat 2. asta pt ca pe aici nu gasesc in formatul in care vreau eu si trebuie sa mi le trimita din tara, plus ca e mult mai ieftin asa. Si se pare ca pastila aia pe care eu o saream la pranz ma ajuta sa nu ma mai ia moleseala.
Acum iau din nou cate 3. Pupici!
Iar daca starile continua, atunci va trebui sa suplimentezi cu ceva carbo, s/ar putea sa nu iti priiasca regimul.
Dar vezi in cateva zile cum mai esti. Pupici!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]