View Single Post
  #93 (permalink)  
Vechi 30 sep 2009, 17:48:06
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit re: Ampera-Inainte si dupa Bypass Gastric

Citat:
Anterior postat de Ampera Vezi mesajul
Alabala, imi merge grozav! Sarna de intrebare) (de ce ma fortezi femeie sa raspund intr-o nota pozitiva`?), cum nu se poate de bine, fac turturi la nas, asa-s de racite, fundul mi s-a latit si canapeaua a facut gaurica de cat stau pe ea. In rest numa' de bine. Acu serios, nu ma vait..din ce in ce mai bine dupa siliconare. Am trait ieri o faza geniala. Am cunoscut o tipa din seria fostelor grasute, care mi-a spus ca a fost ambitionata de succesul meu de slabire atat de tare incat a slabit si ea enormmmmmmm de mult. Asa o bucurie in suflet mi-a adus, imi venea s-o mananc toata cand mi-a spus ca i-am fost model. Eu numai tampenii fac, nu-s buna de luat drept model. Si mai fac ceva..visez cu ochii deschisi. Azi mi-a nazarit c-as vrea sa invat sa boxez) am asa o dorinta ascunsa sa casapesc lumea.
Mea, le aducem la ferma sa se ia de mana)) Voiam sa te inteb mai devreme, ce impresi au suedezii despre norvegieni? ca astia fac mereu misto de suedezi. gen romani-moldoveni.
Miko, foarte frumoasa esti fato! De unde ai tu frumusetea aia?
draga mea...e cam asa cu norvegienii cum zici tu...tot rad de aia, si aia rad de astia, deci nimica nou...aveau si ceva emisiune de-asta la tv in care mergea ceva reporter pe la voi si vorbea cu fel de fel de personaje norvegiene si apoi radeau de ei, asta destul de subtil
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]