View Single Post
  #931 (permalink)  
Vechi 04 mar 2011, 12:54:58
amd1809's Avatar
amd1809 amd1809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac personalizata
Date: 174cm, 69kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de dragadulcica Vezi mesajul


Da stiu ca se face contestatie, ideea este ca atunci cand l ai semnat, desi nu trebuia, trebuia sa scrii obiectiile tale vis a vis de procesul verbal.In jos ull procesului verbal organul de politie scrie ca u esti de acord , lucru care nu era adevarat si scriai :Mentionez ca nu sunt de acord cu anumite aspecte ale acestui proces verbal etc si insirai
tot ce te nemultumea.
Oricum nu aveam de gand sa contest nimic, nici chair aseara. Mie mi s-a parut extrem de dubios omul cu care m-am ciocnit. Nu stiu in ce grupuri umbla. Si are toate datele mele (asa cum l-am cautat eu sa vad unde are asigurare, asa poate afla si el totul).
Pt atata lucru, chiar nu consider ca merita sa imi pun piele in pericol. Mi-e teama sa nu ma trezesc cu o lovitura in ca pe strada, cu casa sparta sau masina avariata in parcare. Duca-sa si sa fie constiinta politistului incarcata cu asta. Roata e rotunda .
__________________
There is no sincerer love than the love of food.
amd1809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 932 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]