View Single Post
  #9353 (permalink)  
Vechi 14 nov 2010, 13:20:59
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Asa-s si eu cu unele alimente pt care am slabiciune. Nu merge sa mananc putin tot timpul, uneori exista riscul sa scap in ele. Asa ca Mira bine faci, taie raul de la radacina.

E un cerc vicios, te simti deprimata si mananci prost. Apoi vezi ca te ingrasi, te deprimi si mai tare, mananci si mai mult si tot asa. Cu cele mai bune intentii iti zic, tot tie iti faci rau. Sper ca pana la vara sa fii si tu in grupul slabutelor la mentinere. Meriti asta.
De maine vreau sa incerc si asa,,sa tai raul de la radacina''.
Mai bine sa uit gustul la unele alimente.

Sa stii ca asa este cu deprimarea. Desi eu de obicei cand am necazuri si plang nu pot deloc sa ma ating de mancare,dar dupa cand imi revin bag in mine cat pt toate zilele.
Trebuie sa-mi autocontrolez creierul. Imi este asa usor sa dau sfaturi,am invatat multe, dar degeaba k la practica sunt ,,varza''. Sau de la multe esecuri am inceput sa nu mai am incredere in mine, acum daca renunt mi-am dat seama ca nu e mare lucru pt k deja m-am obisnuit sa pierd.
Trebuie sa imi autoimpun unele chesti... Nu am mai intrat la mine in jurnal pentru ca imi e groaza sa spun tot timpul aceleasi chesti,sa-mi plang singura de mila.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]