View Single Post
  #947 (permalink)  
Vechi 29 mai 2012, 12:05:19
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de doxy Vezi mesajul
Cunosc pe cineva pasionat de nutritie si sport, cu asta se ocupa, e specializat, care m-a certat atunci cand am zis ca tin dieta (atunci tineam Rina). M-a invatat dimineata sa mananc proteine (doua oua fierte moi) la amiaza supe de carne (fara prea multe radacinoase) dupa sport sa beau shakeuri proteice din branza de vaci proaspata cu lapte eventual o banana iar seara gratare si salate. Mi-a zis ca grasimea daca e bio nu ne afecteaza deloc. Practic sfaturile care mi le-a dat se cam potrivesc cu dieta Dukan, de aceea m-am hotarat sa o tin. Mi-a recomandat o mana de migdale pe zi si sa iau omega6.
Si sa nu exagerez cu sportul, maxim 5 zile pe saptamana, ca organismul are nevoie de repaus.
La asta ma refeream si eu cu adausul de ulei, amestecul de masline si rapita aduce cel mai echilibrat aport de omega 3 si 6, ideal ulei bio, presat la rece, nu varianta rafinata.

Citat:
Anterior postat de madalinafrincu Vezi mesajul
aveti idee la consolidare cand se mananca fructele? in carte nu am vazut nimic? eu azi am mancat un mar verde, ca si gustare la 10, nu stiu daca fac bine ??
Painea nu am de gand sa o introduc , chiar daca avem voie 2 felii/zi, deasemenea exclus deocamdata cartoful si orezul... deci o sa tin un fel de faza 2,5 ) sau faza 2 cu fructe
Doxy, veste proasta, acum am rasfoit cartea si scrie ca nu avem voie cirese in faza 3, deci ia-ti gandul anul asta in schimb capsunile sunt ok!
De regula spalate...
Poti sa le mananci cum vrei, ideal in prima parte a zilei, iar referitor la cele permise si interzise...inteleg bananele si strugurii care contin intr-adevar mult zahar, dar ciresele...cel mult exista riscul de a nu aprecia exact cantitatea...
Mere, citrice, prune, ananas, capsuni, zmeura, mure, coacaze, fragi, pepene, lubenita...astea toate merg.

Citat:
Anterior postat de doxy Vezi mesajul
Mada eu inteleg prin masa de sarbatoare "un ceva interzis" in cantitati rezonabile si cu autoflagelare a doua zi dimineata.
Nu trebuie sa mananci tot cat scrie acolo...
Incercati sa fie masa de sarbatoare inainte de o zi PP si nu va mai fi nevoie de autoflagelare..
Respectati un principiu - nu va serviti de doua ori din acelasi fel.
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]