View Single Post
  #9483 (permalink)  
Vechi 06 dec 2012, 15:01:03
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Gea Vezi mesajul
Da, stiu ce nasol e. Am avut si noi o perioada cu Ana cand nu vroia sa intre in sala de joaca Se lipea de taica-sau si il strangea de haine, numai sa nu le lase pe doamne sa o ia de la el din brate Ti se rupe inima cand le vezi ochisorii inlacrimati, dar trebuia sa ramana. Acum merge cu placere, insa daca vede vreo doamna care se apropie de ea in momentul cand se schimba (o dezbracam si o pregatim de sala de joaca), imediat o respinge si ii spune " NU... NU, ANA" adica sa o lase in pace, sa nu o ia de acolo ca Ana merge singurica in grupa Si deja de mai bine de o luna jumate e ok, nu se apropie nimeni de ea si merge singurica Nu suporta sa o smulga cineva din brate. Mai ales ca ne intelegem si daca ii explicam ceva, intelegea.
Sa stii Gea ca asa a fost si la noi...la inceput intram cu el in brate si de la noi din brate il dadeam educatoarelor dar iesea cu o drama extrema...dupa cateva zile am inceput sa mergem cu el de mana inauntru la ele...dar ieri si azi, de cand am intrat in claddire vroia numai sa il iau in brate, s-a prins de picioarele mele

acuma gata cu gradi pana saptamana viitoare
mai am o lectie si apoi plec sa-l aduc
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat