View Single Post
  #964 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 22:07:36
ella 78's Avatar
ella 78 ella 78 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 01 oct 2010
Locaţie: Neamt- verona, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monty
Date: 165cm, 89.6kg
Mesaje: 3.781
Aprecieri acordate: 159
Am fost apreciat(a) de 338 ori in 92 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


DA....
Unde ai gasit?
Eu gasisem la un mag si de cateva ori a trebuit sa comand la ei cate 3 kg. Pt ca pe aici italienii nu cumpara si mi-au adus doar mie, special. Vreau sa spun ca anul asta am reusit sa manc ceva gutui, fata de anii trecuti cand doar am salivat cu gandul la ele.

La voi ninge?
Ca la mine a inceput de azi si maine e totul blocat, nu circula nimic pt cativa cm de zapada.. Nu sunt astia deloc pregatiti de iarna. Iar eu nu am cum sa plec de acasa, sunt izolata. Joi ar trebui sa ma duc la Genova si am deja emotii. Duminica ar trebui sa plec cu avionul in tara si are mi-e frica sa nu se anuleze zborul.

Le-am gasit la un aprozar al unui marochin...si mai aduce si marar...o sa-l intreb de pastirnac da' nu stiu cum se cheama in italiana..tu stii?
Nu ninge..inca...dar bate un vintbrr.mi-au inghetat toate cind m-am dus la cumparaturi in seara asta..stiu cum e ..acu citiva ani ne-au trimis acasa ..ningea..si nici macar nu s-a depus..dar au inchis baraca si gata acasa...In tara trebuie s te duci neaparat?Ai vazut ce-i?..Amina iubita daca poti...ca-i jale..si au spus ca se inrautateste.
Răspuns cu citat