View Single Post
  #970 (permalink)  
Vechi 20 sep 2011, 13:18:59
Kaola's Avatar
Kaola Kaola este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 150cm, 50.7kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Geanynna Vezi mesajul

Wow Si eu credeam ca programul meu e nasol
De asemenea ma trezesc la 6:20 fix si la orele 16 am plecat de la munca.
Tu in conditiile in care iesi la 18 nu stiu cum ai mai avea tu chef de sala. Eu iti sugerez sa dai pe youtube sa vezi filmulete cu tae-bo zumba sau alte sporturi care le poti face acasa, nu neaparat trebuie sa mergi la sala Mai sunt multe sporturi, celelalte fete iti vor spune cand vor intra,,,,eu de multe nici nu auzisem pana sa cunosc slabutele.
Cu mancatul iar e problema, ai pauza de masa? Atunci ar trebui sa papi ceva consistent, salata cu ceva carnita, chiar si mancare gatita dar totusi nu grasa Iar cat stai la birou iei cate un fruct, iaurt de baut ceva care sa fie sanatos si sa tina de foame in stomac.
Acum nu stiu exact ce munca de birou faci. Ca ai putea sa-ti fixezi niste ore cand sa papi, si sa te tii de orele alea, ca altfel risti sa rontaiesti prostii.
Ar merge/? Ce zici?
Pai, pot sa mananc la birou. Am pauza de masa. Problema mea e cu miscarea. Ca in loc de ce alerg pe aici nu prea am timp/chef sa mai merg undeva, sau sa ies sa alerg.
Cred ca va trebui sa imi cumpar eu un stepper, o bicicleta ceva si sa fac acasa sport.
Si mai am o problema cu masa de seara. Ca ar fi prea mult sa mananc la 4-5 la birou (asta inseamna sa imi iau 2 pauze de masa si sa imi aduc 2 caserole de acasa cred ca e prea mult) si seara ajung prea tarziu si nu cred ca imi recomanda cineva sa mananc la ore dalea neortodoxe..
Kaola, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1333 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 816 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]