View Single Post
  #9754 (permalink)  
Vechi 03 apr 2014, 22:26:35
geanyna26's Avatar
geanyna26 geanyna26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2012
Locaţie: Rimini, Italia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 160cm, 64kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Greutatea dinainte de musafiri e irelevanta. Depinde de la persoana la persoana si luna la luna. Poti sa retii si 2 kilograme sau mai mult daca mananci sarat.

Nedumerirea mea e alta: cum reusesti sa mananci atat de putin la PMS?
Eu as face orice sa nu am asa pofta de mancare, as putea manca si ambalajele de la alimente. Accept orice sfat si sugestii.

Loredana, cum te mai simti?
Te rog sa mai intri pe aici!
Polux ti se pare ca mananc putin? Mie din contra mi se pare ca mananc destul de mult..In ultima vreme am zis sa ma incadrez in 1200 de cal...Eu de 3 luni nu am mai mancat paine deloc , am tinut dieta asa si asa ...Insa de pe 18 martie practic am tinut ca la carte doar de ziua mea am mancat niste foccacia cu prosciutto crudo ( aici sa zicem ca m-am abatut de la dieta) .. in rest am mancat legume ,salate,fructe, mancare gatita fara prajeala , am evitat practic sa mananc carbo .. Inainte sa incep aceasta "dieta" ( pun ghilimele pt ca vreau sa o transform intr-un stil de viata cat pot eu de sanatos poate nu 100% macar 70-80% ) mancam extrem de mult gen paine,cartofi ( imi place enorm salata orientala si salata beof , numai zic de maioneza ) , mancam diverse lucruri de genu asta si intotdeauna vroiam tot mai mult , niciodata nu ma simteam satula si practic mancam orice, insa de cand am renuntat la tot ce face rau organismului si siluetei practic m-am obisnuit si nu mai am senzatia de foame...Ma satur cu ceea ce mananc , cred ca organismul proceseaza si lucreaza in acelas timp , parerea mea e ca m-am obisnuit asa..La inceput simteam o senzatie nu stiu daca neaparat de foame cat de disconfort insa acum au disparut aceste senzatii,cred ca totul vine de la psihic iar organismul se obisnuieste in timp cu ceea ce ii dam noi si cat ii dam noi.... Va pup si sa ne adunam aici cat mai multe viitoare slabute sa impartasim din experientele noastre
geanyna26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1550 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1033 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1034 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui geanyna26:
silviadm (04 apr 2014)