View Single Post
  #9755 (permalink)  
Vechi 20 feb 2013, 11:12:44
david's Avatar
david david este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: Barlad, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Alimentație sănătoasă la ore fixe !!
Date: 165cm, 73.2kg
Mesaje: 5.231
Aprecieri acordate: 4.973
Am fost apreciat(a) de 1.685 ori in 437 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna scumpici acum am venit de la Rmn toraco-lombar ,greu cu zgomotele ca azi nu mi-a pus casti ,am intepenit pe masa nemiscata ,rezultatul vineri ,oricum stiu ca nu este bun pentru ca acolo am probleme de multi ani ,dar la cervicala a fost un soc din care nici acum nu-mi revin,cica trebuie operat neaparat la gat ,ca prinde nervul si de acolo migrenele nebune ,o sa incerc prin fizioterapie mai intai dar asteapta sa iasa si la restul coloanei ,acum se intreaba care parte o operam prima cea de jos sau cea de sus ,eu i-am zis de acum nici una ,nu umbla nimeni la oasele mele,a ras si a zis ca tare nebunatita sunt ,daca nu ar stii cat de grav sunt a zis ca nu isi dadea seama daca ma cunoastea in alta parte ,ca sunt foarte vorbareata si nu stau locului nici un minut ,pentru mine a fost un chin azi sa stau nemiscata azi atata timp,am avut cateva spasme in picioare cred ca eram incordata dar nu m-am miscat .Nu a durat mult ma asteptam la 1 ora si ceva ,dar in 30 minute am fost gata . Acum ma apuc sa fac repede ceva de papa pentru mine ,adica o salata de brocoli cu ciuperci si ardei ,si pentru ingeras am cumparat orez rosu si exotic inca nu stiu cum sa-l fac ,mai mult ca sigur cu creveti . Eu nu prea ma simt bine , m-am trezit cu rusii dimineata inainte sa plec,noroc ca eram pregatita am vazut eu ca burtica este umflata si sanii dar trebuia sa imi vina pe 28 ,asa ca stresul si-a spus cuvantul ,dar imi trece repede . Va iubesc mult pe toate si va doresc o si frumoasa ! Aveti grija de cei dragi voua ,foarte importanta este familia ,asa cum sunt ei in special soacra mea care s-a inmuiat de tot cand mi-a vazut analizele luna asta ,ea nu stia cat de grav sunt cu coloana (nu imi place sa stie toata lumea) si cum voi sunteti cele mai bune prietene ale mele ,aveti dreptul sa stiti . Am fugit la treaba ! Emy ne este dor de tine scumpa ,si de Roxy ,Ella ....nu mai dau nume sa nu ne supere cineva ca uit .
Of Fulg drag prin ce treci si tu .Pe mine ma doare osul coloanei vertebrale dupa ceafa acolo eram inflamata ,cand apas pe el se misca si pocneste dar nu mai am inflamatie ,a cedat ,inainte (acum 3 ani )eram tot timpul amortita acolo nu simteam daca puneam mana ,luna viitoare merg si eu la radiografie.Sanatate multa iubita si jos palaria ,esti o luptatoare
david, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2147 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1630 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui david:
Fulguta (20 feb 2013), Kamyy (20 feb 2013)