View Single Post
  #9763 (permalink)  
Vechi 20 feb 2013, 13:12:24
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de manumanuela Vezi mesajul
Buna dimineata fete frumoaseAlyLacraspor la ziua de fructe.Eu nu tin ,ca n-am decat portocale,si n-am chef sa ies la ora asta sa-mi cumpar altceva.Rozi,Anes,o si usoara la servici sa aveti.O sa caut si eu filmulete cu Carmen.Sa mai diversific.CristinaAi vorbit cu Emi?Este bine?Crissanatate multaPup feteleIntru la sport.Ieri am bifat 80 min cu biciCu sportul stau bine ,si cu dieta ,zic eu.Abateri pot spune ca nu prea am.Iau o gura,doua,daca mi-e pofta si atat.Ptr azi inca nu mi-am planificat ce pap.Am un borcan de linte prefiarta.Sa caut ceva pe net cum s-o prepar,ca n-am facut niciodata
Manu pup eu fata frumoasa ,ati ramas sportivele casutei tu si Anes felicitari dragelor ,eu cu masaje imi lipseste sportul zilnic,dar macar au venit rusii si am motiv in mintea mea ca nu pot face ,cel mai mult asta imi place la tine iei o gura si gata eu cu al meu nu ne putem opri doar la o gura ,intr-un timp puteam si eu .
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul

Neata,uite mi-am facut curaj sa intru
dupa cate prostioare am facut in ultimele zile.
Azi e 20, si ma gandesc oare pana la sf. lunii exista sansa sa dau cateva sute de grame jos?
Iubirea mea sunt sanse mari sa dai ceva jos daca esti cumintica ,imi este dor de tine si de Crina ,nu mai apucam deloc sa vorbim,sper ca familia este bine sanatoasa ,baiatul cred ca a crescut mare si seamana cu mamii,eu nu prea intru pe Fb ,ca acolo am inteles ca mai sunt poze cu voi . Bafta Alynuta mea .
Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul

Eu azi am zis ca merg in vizita la prietena mea,nu am iesit de 2 zile din casa.Sotul pleaca la munca..asa ca ies si eu
O zi frumoasa va doresc!!
Multumim ,sa stii ca a fost si este frumoasa ,imi place sa le iau asa cum vin ,cred ca iti prinde tare bine iesirea la prietena ta ,mai vorbiti una alta si asa trece ziua ! Mai mereu intru si ma uit in albumul tau cu burtica .
Citat:
Anterior postat de lacra81 Vezi mesajul

si eu ies azi prin oras ..il invit pe sot la o cafea
Lacra mi-ai dat idee ce frumos cred ca si eu o sa fac la fel diseara sa fim departe de cei ai casei un pic sa aveti pofta la cafeluta .
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui Fulguta:
Alynuta (21 feb 2013), anes (20 feb 2013), david (20 feb 2013), Kamyy (20 feb 2013), lacra81 (21 feb 2013), manumanuela (20 feb 2013), rainbow (20 feb 2013)