View Single Post
  #9779 (permalink)  
Vechi 08 apr 2014, 19:25:49
geanyna26's Avatar
geanyna26 geanyna26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2012
Locaţie: Rimini, Italia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 160cm, 64kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

[QUOTE=Polux;1345713]
Citat:
Anterior postat de geanyna26 Vezi mesajul

E adevarat ca slabesti repede cu regim foarte hipocaloric, dar slabesti mai ales din muschi, apa, si putina grasime. Daca slabesti lent, cu sport, cu alimentatie curata si usor hipocalorica (sa nu fie deficitul mai mare de 500 fata de mentinere) slabesti mai mult din grasime decat din smuschi si te mentii si mai usor cand bagi prostioare.

Ca sa iti raspund, sa stii ca multi antrenori si nutritionisti recomanda ca 1-2 mese pe saptamana sa fie "cheat meal" in care sa mananci fara regret si fara sa te imbuibi ce iti place si nu e de dieta.
Asa ca fa-ti de cap cu cap sambata, mananca pizza, o prajitura, niste paste sau orice iti place fara regret. A doua zi o iei de la capat!

Pup!
Polux multumesc pt sfaturi...Daca ai observat ultimele meniuri adaugate de mine nu mananc sub 1100 calorii si sincer nu imi mai doresc sa slabesc rapid ci din contra as vrea sa slabesc in parametrii normali deoarece nu-mi mai doresc sa ma ingras inapoi cum am patit in ultimii ani...Weekendul care tocmai a trecut am fost cumintica nu am exagerat decut cu un biscuite si 3 feliute mici de chec , atat am poftit insa nu va descriu sentimentele de vinovatie de dupa ... Te si multumesc pt sfaturi ...Chiar am nevoie sa invati de la voi...
geanyna26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1550 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1033 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1034 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]