View Single Post
  #980 (permalink)  
Vechi 23 feb 2010, 11:06:04
roseadria's Avatar
roseadria roseadria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 oct 2009
Locaţie: Dubai, Emiratele Unite ale Arabiei
Vârsta: 52
Dieta: hipocaloric
Date: 168cm, 94kg
Mesaje: 1.363
Aprecieri acordate: 21
Am fost apreciat(a) de 34 ori in 27 mesaje
Implicit re: Jurnal Roseadria - de la grasuta94 la slabuta 68

Citat:
Anterior postat de dara Vezi mesajul
Nici nu mai ai mult Rose si cu sportul vei face multe, indiferent de kilograme si uneori chiar si indiferent de mancare, daca nu sari rau peste cal, bravo tie!
Da, cu munca e mai rau decat oricand, ma oftic ca nu mai apuc sport de vreo saptamana, dar macar sunt cuminte cu caloriile, ma invart la 1200 chit ca e stresul la maxim. Imi revin eu si cu sportul, peste vreo 10 zile, cred, cand ies din transa asta...dar macar poate ma aleg cu banda de alergat (treadmill), cum visez.
Am bagat o luna zilnic Jillian Michaels si s-a vazut zdravan si la mine si la o prietena, chiar daca kilogramele ramasesera la fel ( de sarbatori), nu-mi venea sa cred. ce poa' sa faca sportu' cu cap.

Tu ce planuiesti in materie de sport?
Ma, nu mare lucru...ca-s cam puturoasa sa fac chestii sofisticate si cu un program sustinut.... Mi-as dori sa fiu cit de cit serioasa si sa fac macar 30 min bicicleta zilnic cu 100 abdomino plus ex pt brate si streching. as fi bucuroasa daca as reusi. By the way inca n-am reluat dieta ca oamenii....
Iar am zis ca " de maine". Sa vedem ! - a zis orbul
Bafta multa ! Mai vorbim !
__________________
vreau sa ma eliberez de un sac de ciment (25 kg)
roseadria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2162 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1645 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 96 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]