View Single Post
  #981 (permalink)  
Vechi 27 ian 2013, 14:28:38
costina89's Avatar
costina89 costina89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2011
Locaţie: ....., Romania
Vârsta: 34
Date: 164cm, 99.3kg
Mesaje: 2.646
Aprecieri acordate: 1.424
Am fost apreciat(a) de 1.602 ori in 1.090 mesaje
Implicit Re: 9 1/2 saptamani pentru jeansii preferati

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul

foarte bine!
Stii si tu ca daca sunt odihnite, altfel te si intelegi cu ele.
ai dreptate cand sunt si ele odihnite parca ne intelegem altfel,parca nu mai vorbesc la peretii....astept sa se termine cu frigul asta si o sa le fac si program de iesit afara sa isi mai consume energia

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
Costina, cred că are dreptate Anes, tu alergi destul după copii, doar să fii atentă la ce papi. Şi miere din când în când face bine, ce ai mâncat tu nici nu se cunoaşte.
Dacă ai vergeturi roz, dă repede cu cremă pe ele, că astea pot fi întoarse din drum. Dacă ajung albe, nu mai ai ce face (eu am o grămadă, de când mă ştiu )
Zoe am remarcat ca au aparut vergeturi roz peste alea albe,nu prea inteleg ,o s aimi dau cu ulei de masline poate pot sa mai fac ceva,in liceu(prin clasa a 11a) eram asa mandra de mine ca nu am vergeturi,dupa un an am facut si eu cat pentru toata clasa),nu am pe burtainca dar nu-i timpul pierdut.
Mi-am schimbatbateria la cantar,pare sa mearga bine,le-am cantarit pe mimoze cea mica 12,7kg(sunt foarte multumita,a luat 800g de luna trecuta) cea mare 15.2kg....ea a luat doar 200g,sper sa reusesc sa o aduc undeva pe la 17kg ca e asa slabuta.Eu ma cantaresc maine dimineata,abia astept sa vad ce rezultate am,picioarele imi sunt la fel,talia parca e mai subtire si fata,parca e mai ok,cand m-am apucat eram umflata rau
Răspuns cu citat