View Single Post
  #985 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 14:33:06
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de chiram Vezi mesajul
nu mai pot....iar m-amdat batuta.... mi-am gasit tot felul de scuze... ba ca mi-a venit ciclul, ba ca e prea cald afara, ori ziceam las ca de maine o sa ma straduiesc mai mult......am o PROBLEMA GRAVA cu ambitia.......plus ca nu mai fumez numai atunci cand ies si rontai tot ce prind (norocul meu ca zilele astea am mai fost pe la munte si m-am mai miscat putin) ce sa fac fete? help pls!!!
Buna, Chiram. Chiar daca iti vor raspunde si fetele si eu inca nu intru la categoria asta (as vrea eu sa am odata sub 80), incerc sa te ajut. Cum facem sa obtinem ambitia? Simplu, prin motivare si reamintirea constanta a punctului de plecare si punctul de sosire. Adica de fiecare data cand vrei sa renunti sa fie si secundele acelea de indoiala, secundele in care sa iti dai seama ca mancarea nu MERITA, nu merita sa cauti satisfactie acolo. Nu iti mai gasi scuze, nu exista scuze. Daca vrei sa ai un corp frumos, singura metoda e prin sport si alimentatie corecta. Nu te poate opri nici caldura, nici menstruatia, nici nimic. Aminteste-ti catre ce te indrepti si imagineaza-ti cum va fi acolo, cand o sa fii atat de mandra si atat de indragostita de tine in fiecare zi. Cum o sa fi sa te trezesti dimineata slabuta? Eu cred ca e bine! Iti urez si tie ce le urez tuturor slabutelor, mult succes si mai ales multa rabdare. Nu o sa se intample nimic peste noapte, dar nu are rost sa iti pui singura piedici, vezi si tu cum e dupa ce o dai cu bata in balta, parca nu-ti mai vine sa faci nimic. Puterea sta doar in tine si tu poti sa te ajuti cel mai mult.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]