View Single Post
  #9868 (permalink)  
Vechi 11 dec 2010, 21:44:03
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
ei eu mamaliga mananc rar,am vrio luna de cind n-am mincat..dar eu daca nu mananc gris pai mananc fulgi si ei tot ies ca au carbo eu nu vreau sa imi mai calculez caloriile..eu vreau sa mananc doar sanatos si atita cit simt ca am nevoie fara a ma simti balonata si plina..clar ca in limita,dar asa si se primeste daca mananc cit imi trebuie mie,cam 1200-1300,nu mai mult.
Eu ador cascavalul,nu cred ca l-as refuza vriodata 2-3 felii nu cred ca ingrasa.Eu daca exclud cascavalul,branza de oaie si alte chestii de genul asta o sa-mi para ca is prea limitata si ma voi frustra..ma stradui sa pun cite 2 felii acolo la omleta si atit..ce sa mai pap daca e criza mananc din ceea ce am in casa doar ca le prepar altfel la mine problema este cantitatea de mincare in mare parte,nu ma pot satura..vreau sa imi micsorez portiile treptat)
3feli de cascaval eu spun ca pot ingrasa, si mai ales daca mananci zilnic. Depinde f mult si cum le combini.
Eu acum m-am obisnut la MD sa mananc proteine si ma simt mult mai bine asa.
Da, poate e mai bine sa nu mai calculeti caloriile. Dar cred ca ar fi bine ca la tine in jurnal sau aici cum vrei sa-ti treci meniu, asa te putem corecta. Si eu vreau sa fac la fel.
Poate gresim undeva fara sa realizam.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]