View Single Post
  #9899 (permalink)  
Vechi 29 mai 2012, 22:05:23
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

L-am vazut si eu pe baiat repede si eu pe facebook. Mie mi se pare chiar dragutel, de ce sa mint. Si daca s-a purtat si frumos, cu atat mai bine. Sa stii ca si eu sunt ca tine - nu am prea fost pusa in situatia sa mi se faca complimente. Baietii cu care am fost mi-au fost aproape intotdeauna mai intai prieteni, sau ne-am cunoscut in afara contextului unui interes reciproc, deci totul a fost cursiv, nu am fost curtata propriu-zis.

Nu stiu sa reactionez in situatii din astea, ma emotionez. Si ma simt bine, ma simt placuta si admirata, chiar daca tipul nu imi place si nu prezinta interes, sunt flatata si sunt cu capul in nori o zi-doua si zambesc cand imi aduc aminte. Eu nu inteleg fetele care zic ca ii flituiesc si ii gonesc si le raspund urat. Nu vad de ce ai face asa ceva. Daca omul a simtit nevoia sa se exprime, macar zambesti si spui mersi. A fost o intamplare neobisnuita si mi se pare ca ai procedat cat se poate de firesc si de corect. Nici eu nu inteleg de ce ne-am schimba parerea despre tine, ai reactionat exact asa cum ma asteptam sa reactionezi. Nu iti mai face probleme. Numai tu stii ce e in sufletul tau si pe iubi nu il inlocuieste nimeni. Dar ai dreptul sa te bucuri de un compliment si sa te simti mai bine in pielea ta pentru ca te remarca un strain. Asta e viata - nu avem aceeasi fluturasi cand ne zice omul care stim ca ne iubeste zi de zi ca suntem frumoase. E mult mai emotionant sa o auzi si sa o simti de la cineva care nu iti e apropiat!

Te pup! Noapte buna!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]