View Single Post
  #990 (permalink)  
Vechi 06 aug 2010, 23:52:50
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de soso Vezi mesajul
Buna bathsheba si bine ai venit printre noi Nici eu nu tin dieta pe acelasi principiu ma deprima sa stiu ca azi pot sa mamnc numai patrunjel si maine numai morcovi....asa ca mananc sanatos de 2 saptamani fac miscare si uite ca asa fara sa ma chinui am slabit 2 kg deci se poate!
da,e foarte adevarat...am mai incercat si eu de atatea ori...si tot de atatea ori m-am dat batuta..dar dupa cum am mai spus...nici sustinere nu am avut niciodata,..ba mai mult erau oameni care incercau sa ma convinga sa renunt pt ca "doar nu vreau sa tin regim toata viata,ca altfel nu reusesc"...dar as vrea sa cred ca nu este un regim ci un alt mod de viata...oricum de cand am scris ultima data am slabit 2 kilograme..yupiiii...sper sa mearga bine in continuare...si sa ne vedem toate in categoria 50-60
P.S:eu nu prea stiu sa folosesc asa bine forumul si nu am vazut raspunsurile..dar de acum sper ca voi stii.pupici fetelor si spoooor!
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2381 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1864 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]