View Single Post
  #992 (permalink)  
Vechi 01 feb 2012, 14:46:28
Lala26's Avatar
Lala26 Lala26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: Rm Valcea, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Montignac
Date: 162cm, 55kg
Mesaje: 479
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de dana88 Vezi mesajul
Buna fetelor, astazi este prima mea zi de Monti, si m-am gandit cam asa: MD: 2 cremwusti, 1 felie paine neagra, mustar.Pranz: carnat( am avut ultimu din porcul de la craciun), muraturi, 1 felie paine neagra), G: 1 portocala, Cina: ciorba de varza.Si pe parcursul zilei mult ceai verde. Spunetimi va rog daca gresesc undeva.
Uite ce ai putea sa mananci: la mic dejun, daca chiar vrei paine, vezi cum faci sa fie conforma si o mananci cu branza degresata sau iaurt degresat sau gem fara zahar (de exemplu topoloveni), multe fete recurg la combinatia asta. Acesta ar reprezenta un mic dejun glucidic. Ca alternativa, ai mD protido-lipidic, cu branza, oua, carne sau ce mai vrei tu, nu toate 3 odata desigur poti opta pentru omleta cu branza, de exemplu.
la pranz..carne slaba, legume, mancare de mazare, linte, varza, ciuperci, ce-ti trece prin minte, legume crude-de fapt legumele crude merg oricand-, supe, ciorbe etc. Desigur, ne poti consulta inainte, iar noi iti spunem daca ai combinat corect.
Iar la cina....ceva mai usor daca se poate, monti spune ca poate sa fie la fel ca pranzul, intr-o cantitate mai mica.....dar daca ai mancat carne la pranz, e recomandat sa n-o mai consumi si la cina.
ai zis de portocala, poti sa mananci fructele la 3 ore dupa masa, (banuiesc ca stii povestea cu perturbarea digestiei) sau... cu jumatate de ora-o ora inainte sa mananci, pe stomacul gol. ca gustare mai poti sa mananci migdale, ciocolata neagra-adica sa contina peste 75% cacao, fructe uscate, etc.
sper ca te-a ajutat cat de cat ce ti-am scris, eu te sfatuiesc sa citesti cartea lui monti, o avem aici in biblioteca slabutelor, sau macar documenteaza-te temeinic pe tema asta, numai asa vei putea sa intelegi cum trebuie sa combini alimentele.Nu e greu deloc, bafta !
__________________
Punish the sin, but love the sinner
Lala26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat