View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 mar 2010, 17:11:43
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Studiu Low Carbs Diet vs Low Fat Diet

Studiu dieta cu putin carbohidrati, dieta Ketogenic versus dieta cu continut scazut de grasimi pentru tratarea obezitatii si hiperlipidemia

Dat fiind faptul ca studiul este mult mai complet si stiintific …m-am rezumat in a va prezenta doar ce tine de pierderea in greutate. Pentru cine doreste mai multe info sa caute art A Low-Carbohydrate, Ketogenic Diet versus a Low-Fat Diet To Treat Obesity and Hyperlipidemia”

Context: Dieta Low Carbs rămâne populară în ciuda unui numar mic de dovezi ştiinţifice privind eficacitatea lor.

Obiectiv: Pentru a compara efectele unei diete low-carbs, program de dieta ketogenic cu cele ale diete cu conţinut scăzut de grăsime, colesterol scazut, a caloriilor reduse.

Design: la intamplare, studiu controlat.

Setarea: Ambulatoriu clinica de cercetare.

Participanţi: 120 voluntari din comunitate cu exces de greutate, hiperlipidemie.

Interventia: Dieta low-carbs (iniţial, <20 g de carbohidrati zilnic), plus suplimentele alimentare, exercitii recomandate, şi reuniuni de grup, sau dieta saraca in grasimi (<30% din energie din grăsimi, <300 mg de colesterol pe zi, şi deficitul de 500 - 1000 kcal / zi), plus exercitii recomandate şi întâlniri de grup.

Măsurători: greutatea corporală, compozitia organismului, nivelul lipidelor plasmatice, şi tolerabilitatea.

Rezultate:
· Un procent mai mare de persoane care au urmat dieta low carb decat grupul cu dieta grasimi reduse au încheiat studiul (76% comparativ cu 57%, p = 0,02).
· La 24 săptămâni, pierderea in greutate a fost mai mare în grupul diete low-carbs decât în grupul de regim alimentar redus de grăsime (modificarea medie, -12.9% comparativ cu -6,7%, p <0,001).
· Pacienţii din ambele grupuri au pierdut în mod substanţial din grasime (modificare, -9.4 kg cu dieta saraca in carbohidrati vs -4.8 kg cu dieta saraca in grasimi)

Limitari: Nu am putut distinge definitiv efectele dietei sarace in carbohidrati, precum şi cele ale suplimentelor nutritive furnizate numai în acest grup. În plus, participanţii au fost sănătoşi şi au fost urmăriţi timp de numai 24 de săptămâni. Aceşti factori limiteaza generalizarea rezultatelor studiului.

Concluzii: În comparaţie cu o dieta saraca in grasimi, participantii cu dieta saraca in carbohidrati au rezistat mai bine la dieta si au avut o mai mare pierdere în greutate.

Am sa continui zilele astea cu mai multe informatii vis-a-vis de studiu, implicit diete
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat