View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 iul 2009, 22:58:37
Creizilup's Avatar
Creizilup Creizilup este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Fara excese!
Date: 158cm, 65kg
Mesaje: 943
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Anghinare si pelin

Pentru ca am considerat ca informatiile postate de voi in cadrul acestui topic sunt interesante, am cautat si eu la randul meu cateva. Iata ce am gasit (trebuie insa sa va marturisesc ca nu le-am incercat, asa ca v-as fi recunoscatoare sa-mi oferiti parerile voastre daca dintre voi le-a incercat cineva):
Pelinul si anghinarea sint adjuvanti buni in curele de slabire, iar specialistii confirma acest lucru. Plantele amare stimuleaza secretia biliara, accelereaza digestia si ”ard grasimile”.
Pelinul si anghinarea se gasesc la Plafar, dar nimeni nu trebuie sa abuzeze de ele. Persoanele care sufera de diferite afectiuni cronice, este bine sa ceara sfatul medicului de familiei si nutritionistului, inainte sa tina o cura de slabire si sa consume pelin sau anghinare.
MOD DE FOLOSIRE:
Un “dumicat” de anghinare sau pelin, cit o maslina mare, se inghite cu apa, numai dupa ce ati mincat, o data pe zi.


ATENTIE !
Anghinarea si pelinul sint doar adjuvanti, in programele de slabire ! Dieta trebuie tinuta corect, iar plantele amare o potenteaza, va ajuta sa obtineti rezultate mai bune, intr-un timp mai scurt. Ideal, este sa mincati multe salate, lactate degresate, carne slaba fiarta sau pe gratar, adica sa aveti o alimentatie dietetica, nu foarte stricta, dar fara nici un exces, fara dulciuri, fara grasimi, fara piine si paste fainoase. Un alt adjuvant, pe care il puteti folosi in paralel cu anghinarea si pelinul este ceaiul de de pir.

Sper sa va fie de folos si astept parerile voastre
Creizilup, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Creizilup, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2220 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vadmin; 16 iul 2009 at 23:29:54. Motiv: S-a scos o marca comerciala.
Răspuns cu citat