View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 mai 2010, 18:17:44
justbelieve's Avatar
justbelieve justbelieve este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viata sanatos+Sport
Date: 158cm, 48kg
Mesaje: 4.302
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Exercitii pentru fund

Exercitii pentru fund

Exercitiul 1 – Stai cu picioarele departate, orientate spre exterior, bratele pe langa corp. Realizeaza o genuflexiune, dar cu picioarele departate. Coboara-ti trunchiul cat poti de mult, fara sa apropii picioarele.
Ridica simultan mainile in fata, pana la nivelul umerilor, tinand palmele indreptate spre podea. Pastreaza pozitia pentru cateva secunde, apoi revino la pozitia de start.
Repeta exercitiul de 20 de ori.
Exercitiul 2 – Tine picioarele usor departate, varfurile indreptate spre exterior. Flexeaza genunchii pana ce formeaza un unghii de 90 de grade.
Paseste cu piciorul stang in spate, ca pentru o fandare inapoi, punand mana dreapta pe sol, in dreptul piciorului. Ridica mana stanga pana la nivelul fetei, palmele indreptate catre exterior. Revino la pozitia de start. Repeta exercitiul alternand picioarele.
Exercitiul 3 – Paseste cu piciorul stang inainte, apoi indoaie genunchii, astfel incat sa formeze unghiuri de 90 de grade, iar genunchiul drept sa fie indreptat spre podea.
Efectueaza o saritura rapida, impingand in picioare cu putere. In aer, inverseaza picioarele, aterizand cu piciorul drept inainte. Continua sariturile, alternand picioarele.
Exercitiul 4 – Pentru acest exercitiu vei avea nevoie de un prosop. Stai cu picioarele apropiate, mainile pe langa corp.
Tine piciorul drept pe un mic prosop impaturit. Indoaie genunchiul stang la 45 de grade si lasa-ti toata greutatea pe el, in timp ce aluneci cu piciorul drept pe podea, in partea stanga. Retrage-ti apoi piciorul drept la pozitia de start.
Repeta exercitiul timp de 30 de secunde, apoi schimba piciorul pe care iti sustii greutatea.
Exercitiul 5 – Stai cu picioarele departate, bratele pe langa corp. Coboara posteriorul, ca si cum te-ai aseza pe un scaun, lasandu-ti toata greutatea pe calcaie.
Ridica apoi piciorul drept in spatele tau, pastrand piciorul stang flexat. Intinde bratele in fata, pe masura ce ridici piciorul. Revino la pozitia de start si repeta miscarea cu celalalt picior.

__________________

"Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti."

Răspuns cu citat