View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 sep 2010, 14:59:23
Wildhoney's Avatar
Wildhoney Wildhoney este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Galati, Austria
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 111kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 22 mesaje
Implicit Vreau sa slabesc 35 kg -> Daca vrei, poti!

Buna! Povestea mea o gasiti http://forum.slabute.ro/slabit-povesti-succes/slabit-total-26-kilograme-inca-numar-5869.html.
Sunt foarte bucuroasa ca, in sfarsit, mi-am regasit vointa de a manca corect si de a slabi, dupa o luna si ceva in care am bagat dulciuri in mine de aproape am pocnit Marele meu "noroc" este ca poftele mele se rezuma la dulciuri, ca daca mai pofteam si la fast food si la alte nebunii era jale.
In perioada asta de mancat pana la epuizare am pus niste frumoase kilograme: de la 64.5 cat am avut inainte pana la 70.6.
De pe 30 august m-am apucat iarasi de mancat corect adica: in limita a 1100 de calorii/zi, 5 mese la ore fixe, fara paine alba, cartofi, paste...ati inteles ideea.
Primele doua zile au fost groaznice. Pur si simplu imi era rau din cauza poftei de dulce. Dar i-am zis iubitului "Leaga-ma, incuie-ma in casa, ia-mi banii numai nu ma lasa sa ma duc sa imi cumpar".
Dupa primele 2 zile am inceput sa ma "vindec", pofta nu mai era asa intensa, foamea nici ea, in concluzie totul merge bine.
O singura "buba" am: nu reusesc deloc sa beau apa. Pur si simplu nu mi-e sete. Am incercat sa beau cu forta. Mi s-a facut rau (am varsat tot ce mancasem la masa precedenta) ... acum incerc sa ma pacalesc cu ceaiuri dar mai mult de 1 litru nu reusesc sa beau. In plus, incerc sa evit indulcitorii artificiali iar ceaiul neindulcit e

Oricum, asta sa fie marea problema, bine k reusesc sa mananc cat de cat corect. Am introdus de azi in meniu cateva alune crude, am inteles ca au foarte multe grasimi bune+vitamine.

Aseara am ajuns tarziu si am sarit peste masa de seara, asa ca am iesit cam prost cu caloriile. In general incerc sa nu fac chestii de astea pentru ca stiu k nu e bine pentru corpul meu.

Ce am mancat astazi pana acum am postat la sectiunea meniuri. O sa mai adaug pentru ca sper sa fiu de ajutor si altor fete care vor sa slabeasca.

Va pun si o poza
Imagini ataşate
File Type: jpg pozeeee 177.jpg (909,4 KB, 91 vizualizări)
Wildhoney, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2660 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2143 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1627 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]