Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente
2 bucati file de peste pangasius,
1 ceapa mica,
2 catei usturoi,
2-3 rosii,
2 linguri ulei masline,
200 ml smantana,
6-8 castravecior murati cornisoni,
2 linguri mustar,
sare, piper,
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute. Se adauga peste sos, bucatii de peste , sare si piper. In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul. Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.
Valori nutritionale la 100 gr
Kcal - 57,76
Proteine - 4,02
Grasimi - 3,31
Carbohidrati - 3,41
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|