Subiect: Jurnal Anita
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 ian 2010, 17:03:08
Anita's Avatar
Anita Anita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2010
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 33
Date: 172cm, 68.1kg
Mesaje: 151
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Anita

Buna fetelor !

Eu am o poveste mai complicata... Am avut probleme mari cu calciu... am facut calciu intravenos pana nu am mai putut.. am luat tot felu` de vitamine si minerale.. si naturiste.. si..de orice fel.. si m`am ingrashat foarte mult.. Nu stiu nici acum cauza.. nu mancam mult...si nici nu mancam gras.. La mine in casa nu se fac prajeli..

In general mancam salate..ton...multe legume si fructe... Iar carne.. mancam piept de pui la gratar sau peste...

Am avut si o perioada in care a fost vina mea ca m`am ingrashat pt ca mancam pe fond nervos.. nu stiu..am cedat psihic.. si incepusem sa mananc haotic si dulciuri...

Acum fac o cura de detoxifiere.. si beau foarte multe lichide.Practic hrana mea provine din lichide... Imi fac sucuri de fructe si legume...si compot de mere neindulcit.. e o dieta asemanatoare cu cea a Nicoletei Luciu..

O sa scriu in acest jurnal in fiecare zi ce suc beau...O sa tzin aceasta dieta probabil 2 saptamani...dupa care o sa adaug legume facute la aburi... Carnea as vrea sa o adaug in alimentatie mai tarziu...

Sport nu pot sa fac inca pt ca nu ma simt bine.. Am mers o perioada la bazin...si o sa incerc sa ma mai duc.. dar inca nu pot sa fac fitness...Fac masaj anticelulitic, vacuum si electrostimulare.. in fiecare zi cate 2 proceduri ..

As vrea sa ajung la 54-55 de kg pana in aprilie...Credeti ca se poate?
Anita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -12 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]