Eu am incercat pentru prima oara azi sa fac aceasta reteta, si sincer am luat de prin frigider tot ce mi s-a parut ca s-ar potrivi, deci daca aveti sugestii, va rog sa mi le spuneti, orice imbunatatire e bine venita!
Am folosit:
-175g rosii
-123g ceapa
-69g morcovi
-132g salata Iceberg
-255g fasole rosie de la conserva (nu as fi pus asa mult, dar altfel trebuia sa arunc restul)
-200g suc rosii/pasta tomate
-praf de chilli, sare, piper, dupa gust
Legumele se taie si se pun intr-un bol, iar sosul format din sucul de rosii si condimente (dupa gust, atentie la chilli ca pe mine m-au usturat bine buzele, dupa ce am mancat!
) se prepara separat, iar apoi se pune peste legume. Se amesteca toata treaba.
Mi-e mi-au iesit 957g de salata, deci de preferinta sa faceti din cantitati mai mici de legume, ca altfel iese cantitate industriala. Ce-i drept cam multe carbo, dar inainte de sport eu zic ca merg.
Sper sa va placa, pofta buna!
Link pentru
salata de fasole si chilli in alimente.