View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 31 mar 2012, 09:58:16
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Dieta reglarea metabolismului

Citat:
Anterior postat de paula91 Vezi mesajul
Am gasit, fieta se numeste Atkins, si chiar acum citeam mai multe detalii despre ea. Mi se pare ca mi se potriveste chiar daca imi vor lipsi fructele.
Da, supa de carne fara legume nici nu vreau sa ma gandesc ce gust are. Dar voi ramane la pui... mult pui si peste si branza.
Am gasit si cateva retete care urmeaza aceasta dieta si par numai bune de incercat.
Nu prea vroiam sa scriu ca aceeasi parere aveam si eu dar acum intervin.
Acum 1 an am tinut o dieta in gen Atkins(doar ca MAI PERMISIVA)-South beach.Am tinut-o de 3-4 ori fiind tare ca vai ma ajuta..saptamanile fara carbo(Fructe legume) trec repede si dupa slabesc.
La dieta asta sau la cea pe care am urmat-o eu daca la sfarsitul celor 2 saptamani mananci cumva carbo(paine sau alt carbo complex) totul se pune.Din cauza restrictiilor am inceput sa am binge eating de care n-am scapat asa de usor +problema asta iti cam distruge metabolismul.

Eu spun sa nu te apuci de dieta asta pentru ca dietele low-carbo nu prea ajuta la reglarea metabolsimului si din contra.Iti revii destul de greu din ele.De anul trecut abia acum am inceput sa slabesc.
Ai mare grija , daca nu te simti bine renunta ca apoi cazi intr-un loc de unde-si mai revine corpul destul de greu.(PS: nu sunt sigura ce a patit asta de la o dieta low-carbo)
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done



Răspuns cu citat