View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 28 apr 2010, 22:55:38
mihaeka's Avatar
mihaeka mihaeka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2009
Locaţie: Alba Iulia, Romania
Vârsta: 41
Dieta: mentinere
Date: 170cm, 62.2kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Fumatul are vreo legatura cu slabitul sau ingrasatul?

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Pai,inseamna ca eu trebuia sa am vreo 45 de kg la 40 de tigari pe zi in ultimii zece aniSi cand colo am avut dublu.hehehe.
Lasati-va voi de fumat linistite,ca daca nu mancati mai mult de inainte nu va veti ingrasa.
Pai poate daca nu fumai aveai triplu, cine stie.
La un moment dat am avut multe colege de munca pe la 40-50 de ani. Cele care ieseau afara la tigara erau slabe sau macar normale, cele care nu fumau erau majoritatea obeze. Si la varsta aia e la fel de nesanatos sa fumezi cum e sa fii obez. Cand nu te mai ajuta metabolismul fumatul te mentine, cand esti tinerica te ajuta sa mananci bine si sa nu pui pe tine. Majoritatea celor pe care ii cunosc s-au ingrasat cand s-au lasat de fumat, sotul, cumnata, cumnatul, colega de servici a mamei, 10-20 kg..... incerc sa ma gandesc la exemple de persoane cunoscute care nu s-au ingrasat si gasesc doar unul. Avand in vedere ca vorbim cu o persoana care nu a tinut diete, dupa cum spune, care nu isi cantareste ce mananca si nu isi calculeaza caloriile, care probabil nu se urca la 2 zile pe cantar e cam exagerat sa spui "lasa-te linistita de fumat", pt ca ea daca o sa manance mai mult nu o sa observe imediat ce duce mancarea la gura, din moment ce mananca dezordonat.

Citat:
Anterior postat de Cara Vezi mesajul
eu de slabit nu am slabit de cand fumez.Doar ca ma uit la cat de mult mancam deobicei...foarte muuult )),dulciuri in prostie si totusi nu m-am ingrasat foarte mult,bine ca nici subtirica nu sunt )),da nah,adica la cat de mult mancam tot felul felul de prostii cipsuri,suc,dulciuri,zilnic,etc,trebuia sa fiu mult mai grasa decat sunt(64 d kg p care le am de ceva timp)...eu cred ca fumatul mi-a cam mentinut greutatea
mda, exact ce spuneam eu, daca nu esti obisnuita sa iti controlezi alimentatia nu cred ca e o idee buna sa te lasi de fumat (pt silueta, ca la partea cu sanatatea fiecare isi poarta de grija cum crede); tin minte si eu ca pe vremea cand fumam purtam blugi 27 si se mirau colegele de serviciu ca mananc toata ziua ciocolata Snickers, banane si te miri ce prostii calorice. Ele se uitau la orice duceau la gura, erau nefumatoare si destul de plinute. Uneori imi vine sa ma apuc de fumat doar pt a nu mai fi nevoita sa calculez calorii si sa ma abtin de la anumite feluri de mancare chiar si cand sunt la mentinere.
mihaeka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1663 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1146 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat