View Single Post
  #100 (permalink)  
Vechi 15 aug 2013, 09:29:41
lina20's Avatar
lina20 lina20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2010
Locaţie: Bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: nutritionist
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 81
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 21 mesaje
Implicit Re: Jurnal lina- vreau sa scap de mancatul compulsiv!!!

Buna slabutelor!!!!!Sunt in viata, nu v-am uitat(sincer...chiar imi era dor de voi) Problema este ca nu mai am timp sa intru, ineori doar va citesc si atat. Am un program tareeee incarcat: ma trezesc dimiii la cinci jumate si ma culc pe la 11 jumate-12, iar in cursul zilei chiar nu am timp sa ma plictisesc deloc. Nu stiu cat o sa rezist in acest ritm...
Cu dieta merge bine, cu toate ca saptamana trecuta am avut 2-3 zile de scapari pt ca am iesit la cina( va imaginati mancare buna si multa la o ora tarzie) asadar cantarul imi arata mai devreme 65,7. Eu zic ca e bine, cu toate festinele culinare din week trecut.
Tot ce regret este ca nu reusesc sa scad sub 65, ma invart in jurul acestui prag... Eu ma tin de treaba cum trebuie insa este suficient sa pacatuiesc de 2-3 ori pe saptamana si nu obtin nici un rezultat. Asadar trebuie sa ma limitez la o singura masa libera pe saptamana... Dar cum sa fac cand ies de 2-3 ori pe sapt sa mananc in oras sau la prieteni????
Astazi sunt libera caci aici azi este sarbatoare mare... Desigur ca sunt invitata acasa la niste amici unde se mananca muuult si bine ( preparate de ei in casa). De regula acest pranz dureaza de la 12 pana pe la 3-4 deci va puteti imagina. O sa recompensez cu sport diseara si cu o cina lejeraaaa.
In rest... Toate bune si frumoase... Toti imi spun ca sunt in forma, ca arat bine... Chiar ma simt tare bine, am energie multa dar sunt convinsa ca se poate si mai bine de atat.
Va pup slabutelor. Tineti-va de treaba si cu siguranta vor veni si rezultatele!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...siv-12372.htmlJurnalul unei (foste - SPER)''mancacioase'' pe fond emotional
lina20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]