Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #1004 (permalink)  
Vechi 15 iul 2010, 13:37:22
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Citat:
Anterior postat de musette Vezi mesajul
Eram un pic mai suparata de aseara ca nu am avut timp sa merg sa-mi cumpar o prajitura si m-am ales doar cu 4 patratele de ciocolata.
Mie imi plac fructele si azi mi le-am luat pe cele prefertate: piersici la care am mai adaugat si miezul de la 5 nuci.
Mi-am calculat... in mare.... caloriile din fiecare zi si eu zic ca nu am scazut sub 1000. Uleiul de masline la fiecare salata ma sperie.... cam multe calorii.... cred ca voi renunta la el. Apoi mai am o intrebare: in carte scrie ca este recomandat ca dimineata sa bem un pahar cu apa calduta cu otet sau un pahar cu apa minerala. Este atat de important de respectat? Apa plata nu e suficienta?
Sincer, eu nu beau respectivul pahar cu apa si otet O fi bine, o fi rau, nu stiu Cred ca am sarit peste randurile respective cand am citit cartea Stiu insa ca Nico bea apa cu otet dimineata, pe stomacul gol. Eu, in schimb, m-am obisnuit sa beau dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa energizata Fiecare cu stolul lui Al meu e mare rau
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]