View Single Post
  #1024 (permalink)  
Vechi 24 sep 2011, 10:28:55
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de lavazza2011 Vezi mesajul
Neatza fetelor ,

ce faceti ? eu sunt treaza de la 6,30 pentru ca Sofy s-a setat cu programul cresei si se pare ca nu intelege ce-i cu weekendul si de ce sta acasa .
O jumatate de ora a stat numai la usa cu niste jucarii si cu adidasii ...ca sa plecam la copii. I-am tot explicat ca azi nu trebuie sa mergem ...nebunie totala.
Fetelor , sper sa nu credeti ca ma laud ... nici pe departe, dar trebuie sa recunosc ca ...faza asta cu cresa a fost o piatra mare pe sufletul meu..iar acum sunt atit de fericita si linistita sufleteste ca s-a obisnuit incit simt nevoia sa ma exteriorizez.
Avem doua saptamani de mers la cresa in care nu am lipsit nici o zi.
Yoni eu zic sa mai incerci si la alte crese.
Credeti-ma, ca orice mamica, sunt extrem de pretentioasa in ceea ce priveste cresterea copilului meu. Dar celor de la cresa Sofiei, momentan nu am ce sa le reprosez.
De doua saptamani a inceput sa vorbeasca mult mai bine. Vad ca tot da sa cinte diverse cintecele, vine acasa cu desene pe care le-a colorat ea....evident, in stilul ei .
Exact cum a zis Margutza, si-a facut prietene acolo iar pe ingrijitoare vad ca le place foarte mult. Imi tot spune acasa ca i-a dat " tanti " sa pape "ciomba" cu " mocov " , ca a pus-o in patut sa doarma.
De-asta zic Yoni, nu te descuraja, stiu ca ti-e greu ...dar poate merita sa mai incerci. Poate la alta cresa, daca ai .. alt plic ..pentru ca din pacate se intra foarte greu.
micuta de ea....mi-o imaginez la usa ''gata'' de plecare. abia astept si eu sa ajungem in stadiul asta, dar mai avem destul pana atunci si sa vad daca reusesc sa-l bag si eu la cresa, aici nu merge cu plicul
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]