View Single Post
  #10516 (permalink)  
Vechi 18 iun 2012, 10:51:32
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Neata!Imi pare rau pt absenta,vad ca mai sunt cateva fete care inca nu m-au uitat.Trebuia sa fiu la serviciu.Nu sunt.La ora 5 azidimineata niste dureri GROAZNICE de stomac m-au trezit.Cred ca era inceputul meu de ulcer care sigur nu mai e inceput.De la cinci pana la 7jum m-am foit si am inebunit de durere,in viata mea nu am simtit asa dureri.La 7jum l-am trezit pe iubi,a alergat prin oras dupa pastile si ceaiuri...Abia la 10 jum,11 s-a mai ameliorat un pic.Ciudata durere....Parca ma strangea sau ma apasa ceva pe stomac si tot simteam stare de voma.Nu pot sa stau chircita,nu pot sa stau intinsa,in picioare mi-e un pic mai bine,dar daca stau in picioare ametesc...Trebuie sa mai beau un ceai de sunatoare.De mancat am mancat micul de pranz ca sa zic asa,ca acum am mancat prima data in zi.
Cu serviciu...thaaaai,aproape ca voiau sa ma duc cu targa ladatorie ca ramane receptia goala....Of,bine ca a ramas colegul in locul meu.Acum stau in pat,sunt de pe tel,de-asta nici nu va citez mesajele ca merge greeeeu....

Weekendul a fost minunata!Doua zile impreuna!Mi-era dor!Sper sa ni se mai suprapuna curand liberele

Va pup si va multumesc ca va ganditi la mine!Sunt aici,va citesc,chiar daca nu scriu.Incerc sa stau cat mai linistita.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]