View Single Post
  #1062 (permalink)  
Vechi 02 feb 2013, 14:15:43
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: 0 ultima sansa

Citat:
Anterior postat de Bianca 14 Vezi mesajul
Multumesc pentru sfaturiDar m-am informat mereu in legatura cu ce e sanatos si am o mie de carti despre mancarea sanatoasa dar niciodata parca nu fac bine ceea ce fac ori consum prea multe grasimi ori nu mananc destul ori nu mananc ceea ce trebuie.Corpul meu s-a saturat de mancare cateodata as putea sta o saptamana fara mancare iar in alte dati nu as rezista nici o ora.Si e normal sa ma gandesc la kg daca sunt presata sa slabesc.In primul rand de colegi de cei din scoala care au comentarii rautacioase ,apoi de familia mea,apoi de profesoara de sport,iar in cele din urma de haine .Nu imi gasesc haine si asta ma inebuneste.Vine vara eu nu am purtat o fusta cred ca de cand aveam 10-11 ani,iar faptul ca am mai mult de 70 de kg si foarte probabil ma intredpt spre 80 ma baga din depresie in depresie.
exact ce ziceam .. tu din start pornesti gresit ! de ce esti atat de presata ?? ce zice familia ta ? profesoara de sport ti`a zis ca esti grasa si ca trebuie sa slabesti ?
tu trebuie sa o faci pt tine, nu pt altii .. lasa ca pana la vara mai ai destul timp .. poti ajunge acolo unde iti doresti .. dar cu gandirea asta ma indoiesc ca o vei face .. tu vezi totul ca pe ceva tragic .. crezi ca esti singura care vrei sa slabesti ?? uita`te numai pe site cate slabute sunt .. dar ele au lasat lucrurile rele in spate si s`au pus pe treaba .. trebuie sa fii constienta ca totul ti s`a intamplat datorita faptelor tale .. tu ai mancat haotic, tu ai mancat nesanatos, tu ai gandit NEGATIV .. schimba toate lucrurile astea ! iti aduc numai tristete ! daca vrei, fa`o ! nu mai privii slabitul si dieta ca pe un calvar .. gandeste`te la sanatate si la faptul ca te vei simtii mai bine in pielea ta si ca nu vei mai primii comentari rautacioase de la cei din jur .. si ai rabdare, ca nu se vor duce kilogramele peste noapte
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui WhiteAngel:
Michelina (02 feb 2013), Red flower (02 feb 2013)