View Single Post
  #10775 (permalink)  
Vechi 07 feb 2013, 11:23:59
MIRUTZA's Avatar
MIRUTZA MIRUTZA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 mai 2010
Locaţie: Sfantu Gheorghe, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan, consolidare
Date: 159cm, 56.9kg
Mesaje: 3.047
Aprecieri acordate: 707
Am fost apreciat(a) de 890 ori in 422 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna.
Gea si eu sunt fascinata de puterea magica a autosugestiei
Multe lucruri pot fi influentata de modul in care gandim noi: daca gandim ca o sa avem o zi proasta si o sa se intample x lucru care nu vrem, exact asa se intampla.

Si inversa e valabila, ca daca avem emotii cu ceva dar credem( ne dorim) ca totul sa fie bine pana la urma....cumva, se rezolva lucrurile de la sine si favorabil ptr noi.

Intr-un film se facea o paralela intre viata reala si povestea lui Aladin si lampa fermecata si zicea asa, ca gandurile (bune/rele) atrag ca niste magneti si ceea ce gandesti, se intampla. Daca tu te gandesti ca vei slabi (dar trebuie sa fi convinsa ca asa va fi, nu doar sa zici asa) si eventual vizualizezi cum va fi, cum vei arata,cum te vei simti...din cauza emotiilor pe care le simti cand te gandesti la asta, vei slabi.

Oricum e ceva magic in povestea asta cu gandirea pozitiva. Daca nu credeti, incercati si o sa vedeti ca functioneaza. In film zicea ca daca doar zici ceva,fara sa crezi "o sa am bani, o sa slabesc" deoarece nu implici si emotii cand te gandesti la asta si tu defapt esti sigura ca nu va fi asa, nu vei vedea nici un rezultat. Si de asta multi, doar viseaza la multe si raman cu visatul.
MIRUTZA, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MIRUTZA, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1875 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 842 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui MIRUTZA:
Diana D (07 feb 2013)