Subiect: Jurnal steffany
View Single Post
  #108 (permalink)  
Vechi 20 apr 2011, 18:18:29
steffany's Avatar
steffany steffany este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2011
Locaţie: cluj-napoca / jaca, Spania
Vârsta: 39
Date: 164cm, 59.9kg
Mesaje: 1.443
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal steffany

Citat:
Anterior postat de Alexandra Andreea Vezi mesajul


Sincer, eu pentru mine nu imi fac dinainte decat o pasc fara aluat, conforma Monty! Resutl , o sa le faca bunicamea : cozonaci, sarmale si toate chestiile astea...dar nu reprezinta un interes pentru mine! Eu cred ca imi voi face un peste la cuptor cu legume, si cam atata, ca oricum nu prea oi sta mult pe aca, mai mult la iubi!

Sa ai o zi frumoasa si spor la munca!
inteleg ca tu mananci dierit doar ti dieta monti si tot respectul pentru toate fetele care sunt capabile sa tina o dieta , eu nu as putea. dar sunt foarte multumita de mine ca mancand de toate incet incet slabesc si eu . bineinteles ca am redus prajelile foarte mult si sucurile si dulciurile si gatesc mai sanatos da pentru aia tot mananc una alta, si nu as putea refuza niste sarmalute si restul bunatatilor , mai ales ca fat pentru iubi meu si nu pot sa-i fac lui si eu sa nu mananac. azi sunt foarte fericita pentru ca in sfarsit se vede umpic de diferenta
__________________

jurnal steffany
dupa ploaie tot timpul iasa soarele
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...fany-8700.html

steffany, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]