View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 12 iul 2011, 13:32:04
rozeta's Avatar
rozeta rozeta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 73
Date: 152cm, 85kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 54 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei optimiste (rozeta)

Citat:
Anterior postat de erica51 Vezi mesajul
Ce bine ca ai reusit cu retetele si acum poti face tratament. Incet, incet ai sa reusesti cu toate, ai sa vezi, tu esti ambitioasa ! Azi mi-am facut o mancarica de dovlecel, o ceapa, un jumate de ardei gras si o rosie, frunze de patrunjel si telina, au fiert in sucul lor propriu, nu am pus apa, asa sub capac, vreo 10 minute, a iesit minunat si foarte aspectuos, Am mancat cu o pulpita de pui.
Buna Erica51.Multumesc fff mult de incurajari.Ooo, foarte bune legumele inabusite si mie-mi plac asa natur,cu pui sau peste langa ele.Sigura sa fii ca nu ma las ca nu vreau sa fac diabet,c-am vazut o doamna cu mine in salon si-am vazut ce rau se chinuie cu injectiile.Am trecut eu multe greutati in viata, o sa scap si de kg,trebuie sa ma mobilizez mai bine si cu ajutorul vostru sper sa reusesc.Tu ce faci?Cum sunt florile din gradina ta?Iti urez multa sanatate tie si mamei tale,multe kg minus si pupicei.
rozeta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1535 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1018 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat