View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 12 mar 2013, 21:41:46
LuliL's Avatar
LuliL LuliL este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 95kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 16 mesaje
Implicit Re: unde gresesc??????

[QUOTE=ieucumine;1234748]
Citat:
Anterior postat de aromitza Vezi mesajul



Pai in primul post ziceai ca in nici o luna ai slabit 3 kg. Mie nu mi se pare deloc viteza melcului, ci ca ai slabit rapid. Nu e prea ok sa slabesti mai mult de jumatate de kg intr-o luna.
Nu e nici foarte rapit. Eu am slabit 2,6 kg in mai putin de o saptamana si am mancat si cioco putina si niste mucenici, si salata de vinete. Daca eram cuminte cred ca dadeam 4 kile, poate si mai bine. Am si de unde, ce-i drept, dar nu e ritm rapid la ea.

Daca ai mai tinut diete pana acum, este posibil ca organismul sa fie bulversat si sa nu te lase sa arzi repede. In al doilea rand, da, mananci putin. Incearca sa nu mananci fructele la aceeasi masa cu restul alimentelor. Fructele se mananca ori dimineata pe stomacul gol, ori intre mese, ca si gustari. Marul cu ceai la micul dejun e prostie crunta. Ia fa-ti tu un smoothie dintr-un iaurtel degresat cu o banana, putina miere si niste seminte de in macinate. La pranz mananci ok, dar nu doar ciorba simpla. Poti papa o ciorba de legume, iar felul doi un gratarel cu legume (salata sau la aburi), iar seara ramai cu salata, daca iti place, dar baga si niste branzica (degresata, de capra) eventual pune in ea si niste seminte de dovleac crude, de floarea soarelui, niste quinoa fiarta in loc de carnita. Mai poti manca humus facut in casa cu o lipie mica libaneza integrala si cu salata tabouleh, iti poti face ciupercute la gratar alaturi de o salata verde, peste cu legume pe gratar, o supa crema de linte sau de rosii cu crutoane integrale. Ai de unde alege. Dimineata iti mai poti face niste clatitute integrale peste caere pui un sos facut din iaurt degresat amestecat cu putina miere si o mana de fructe de padure congelate. Sau iti mai poti face o omleta dintr-un ou intreg si cate albusuri vrei tu cu mult marar, alaturi de o salata verde. Ai multe variante.
__________________
Do not let what you cannot do interfere with what you can do
LuliL, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2571 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2054 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 763 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de LuliL; 12 mar 2013 at 21:44:29.
Răspuns cu citat