View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 26 apr 2010, 04:17:29
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa slabesc 20 kg

Citat:
Anterior postat de VeraT Vezi mesajul
Ryela, iti multumesc ca ai dat importanta acestui subiect.Ma simteam destul de singura in lupta cu kilogramele.
Din fericire inca imi pot controla bulimia (slava Domnului!!!)
Am sa va spun ce am facut in ultimele zile cu dieta:
Vineri la micul dejun am mancat un ou fiert si am baut un ceai verde fara zahar;la pranz, un dovlecel fiert(ORIBIL),2 felii de sunca de pui si 100g telemea plus 50g paine dietetica;seara am mancat o ciorbita de peste cu 50g paine dietetica.
Sambata din pacate am cam dat-o in bara pt ca nu m-am putut abtine si am mancat mititei si cartofi prajiti, si...mi-am varat iar degetele pe gat...
Azi, duminica, m-am hotarat sa fiu tare orice s-ar intampla si mi-am facut un program in alimentatie (destul de strict) multumita tie, Ryela. La micul dejun am mancat un iaurt activia mic dejun(200 kcal) si o cafea cu o lingurita de miere; la pranz un mar, iar seara(ora 7) o sarmaluta mica cu 50g paine dietetica. Din pacate mi s-a facut o foame teribila pe la 1 noaptea si am mancat 3 mere medii ... spre mici
Ce sa spun, sunt mandra de mine ca am reusit sa-mi tin degetele departe de gat azi...
Va multumesc mult pt suport; datorita voua vreau sa continui cu dieta (tot timpul ma opream dupa maxim o sapt).
Sper sa ma sustineti si in continuare.Am mare nevoie

Deci pana la urma ai ales dieta hipocalorica? dar ai grija ca ai mancat prea putin. Sub 1000 kcal! Ceea ce nu e ok ...nici sanatos si nici nu vei reusi sa slabesti cum trebuie asa. Citeste primele 2 link-uri din semnatura mea.

Iar cu degetele pe gat....Esti criminala ! Sa nu mai aud ca bagi degetele pe gat! Tie tre sa iti intre bine in cap, ca nu vei slabi asa ! Plus alte complicatii ...rani pe esofag ..doamne fereste...si apoi sa te vad eu cum mai tzi dieta ! Macar acum mai ai o sansa, sa adopti un stil sanatos de viata si sa te scapi de potentialele boli pe care ti le vei provoca cu bagatul degetelor pe gat, ca sa nu mai zic ca ai sanse mari sa poti slabi. Arunca o privire prin jurnale, nu e fata care sa nu slabeasca. Nu ai cum sa fi tu exceptia de la regulaGresala pe care probabil o facem - de nu putem slabi pana nu ne da cineva peste mana -cazul fetelor din forum- e ca fie mancam mult caloric (dar nu si cantitativ neaparat), fie mancam tampenii sau combinam gresit alimentele. Nu am auzit de fata/femeie care sa slabeasca sanatos si fara urmari nedorite bagandu-si degetele pe gat...ca sa nu mai zic...ca ok...baga-ti degetele pe gat alegereata ta....! dar intre noi fie vorba... cat crezi ca vei rezista? si chiar crezi ca vei slabi 10 kg intr-o luna... come on! trezirea! nici cu degetele pe gat nu slabesti atat intr-o luna... deci gandeste-te de 10 ori inainte de a mai adopta atitudinea asta.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat