View Single Post
  #1104 (permalink)  
Vechi 27 ian 2011, 11:20:25
Elena5's Avatar
Elena5 Elena5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Madrid, Spania
Vârsta: 34
Date: 175cm, 95kg
Mesaje: 105
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Arrow Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de maria2480 Vezi mesajul
Elena si Melcusorul, si eu am probleme cu glanda tiroida. Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara, deci hipertiroidie, in august-septembrie 2010. Ma mira foarte mult insa ce povestesti tu, Elena de la nutritionistul spaniol. Cum adica ti-a zis ca e ok sa mananci carne de porc in conditiile in care tu cica urmezi o dieta? Si cartofi? Eu mi-am facut analizele la insistentele alor mei, pentru ca ajunsesem la 110 kg. Dar de la endocrinolog am avut si inca am doar medicatie ( sper ca maine cand merg la control sa renuntam la pastile pentru ca la cat ma pricep eu analizele indica o evolutie buna). Dieta mi-am conceput-o singura si am mers pe hipocalorica. A dat rezultate excelente pana acum desi "am scapat " pe alocuri la dulciuri si mancare junk food. Tind sa cred ca tratamentul m-a ajutat dar cel mai mult m-a ajutat miscarea. Eu zic ca deocamdata ai o greutate la care Tae Bo nu e cea mai buna alegere. Eu am inceput sa fac sport pe la 102 kg parca ( am scris in jurnal mai in amanunt) si am facut luni bune de Walk at home ( programul inventat de Leslie Sansone ) si mi-a mers ca o manusa. Cu asa ceva as incepe pentru ca Tae Bo e un sport mult mai solicitant si nu stiu daca e ok sa incepi cu el. Eu zic sa iti personalizezi dieta, sa te incadrezi in caloriile indicate ( uita-te la ticker ca iti zice el cat sa mananci zilnic), sa incepi sa faci miscare ( chiar si putin mers pe jos zilnic ajuta) si vei vedea rezultatele, fara chin inutil. Iti tin pumnii si iti doresc spor la alungat kg

Buna Maria,

La nutritionist am fost acum vreo 2 ani jumate, insa nu in Spania, ci in Romania. De pe lista alimentelor ¨interzise ¨ nu aveam voie decat 2 banane pe saptamana (eram la scoala si cica erau bune pt creier ). In rest fara cartofi, mazare, fasole uscata, struguri, pere, carne de porc, fast-food (nici nu se punea problema) .. si cam atat din cate imi aduc aminte.
Elena5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2658 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2141 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1884 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat