View Single Post
  #111 (permalink)  
Vechi 11 iul 2012, 15:34:17
Vuvuzela's Avatar
Vuvuzela Vuvuzela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 20 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Din toate, fara excese
Date: 160cm, 57kg
Mesaje: 1.743
Aprecieri acordate: 278
Am fost apreciat(a) de 490 ori in 255 mesaje
Implicit Re: Anorexia- drumul spre moarte (JURNAL)

Citat:
Anterior postat de Jen Vezi mesajul
Khali are dreptate draga mea, chiar daca poate uneori fetele pe care le luam mai tare au impresia ca le judecam, adevarul e ca va dorim doar binele si .... sa fiti sanatoase pentru ca uneori toata obsesia asta pentru slabit iti da peste cap logica si vezi totul asa cum zicea si Khali prin prisma caloriilor, nu e o gandire sanatoasa.
Adica, ok...slabesti si apoi ce?
Chiar iti doresti ca TOATA VIATA TA in momentul in care vezi o anumita mancare sa stii deja numarul exact de calorii? Nu era totul mai usor inainte cand painea era paine si nu 320 de calorii?
Eu una nu as suporta sa traiesc o astfel de viata. Totul sa se rezume la niste cifre. Toata viata mea sa fie o cifra.
Pentru asta traim? Sa calculam? Nu-i destul ca trebuie sa calculam, cheltuieli, sa calculam bani ... mai avem nevoie si de asta?
Nu imi doresc sa ajung sa numar calorii toata viata sau sa ajung prin spitale ca in povestea Andreei, numai ca mi-e groaza, nu frica, mi-e super groaza sa nu ma ingras iar. Niciodata nu am fost un om normal, toata viata mea am fost obeza si toata lumea m-a batjocorit si m-a criticat din cauza asta. Din pacate m-am trezit prea tarziu ca trebuie sa fac ceva cu corpul meu si acum vreau sa am ce nu am avut niciodata chiar daca asta inseamna sacrificii si sa renunt la o viata de om normal.
Răspuns cu citat